torsdag 13. mars 2008

Umulig musikal?

Skulle du mangle planer for kvelden, finnes det verre ting enn å ta en tur innom Arthedain, Norges Tolkienforening, kl. 18:00. på Blindern i dag.

Denne gang handler det om noe som flere av oss trodde ville være umulig (ihvertfall innen normale økonomiske - for ikke å si fysiske - rammer), rett og slett musikalversjonen av Ringenes Herre.

Vi sakser fra kveldens program:

Vi vil prøve å gi et inntrykk av denne produksjonen basert på den informasjonen vi har tilgjengelig. Arthedain har også til hensikt å arrangere en egen London-tur for å se musikalen, og dette vil vi planlegge nærmere på møtet.


Blir ikke det eventyrlig nok, kan vi også sakse fra reisebeskrivelsen til lokalene, der det eneste som ser ut til å mangle er en snarvei gjennom Morias miner etter sopp:


Møtet finner som vanlig sted i våre lokaler i Niels Henrik Abels Hus (matematikkbygningen) på Universitetet på Blindern. Dette er høyblokken som ligger mellom to mindre blokker på platået på den ene siden av selve Universitetsplassen, altså forbi fontenen og til venstre hvis du kommer gående ned fra trikkeholdeplassen ved P.A. Munchs Hus på øvre del av Blindern, der vi hadde møtene våre tidligere. I forhold til Frederikke (der butikkene og spisestedene er) ligger altså Abels hus på motsatt side av plassen.

Når du har funnet bygningen, tar du heisen opp til 10. etasje. Gå til høyre når du kommer ut av heisen. Hvis døren inn til instituttet er åpen, går du igjen til høyre og følger gangen ned til den ender i et pauserom. Arthedain-møtet er på seminarrommet som er døren til venstre når du kommer inn i pauserommet. Hvis du kommer ut av heisen og oppdager at døren inn til gangen er låst, kan du ringe følgende telefonnumre: 92 65 85 49 (Andrew) eller 92 40 49 25 (Kaj), så kommer det noen og låser opp.


Vanligvis varer slike møter til rundt 20:30. Etterpå blir det normalt mulighet til å forsette samtaler over pizza på et eller annet spisested i Oslo sentrum.

Ellers er det tryggest å vise til foreningens nettsider for nærmere informasjon om andre møter, arrangementer og annet stoff med tilknytning til Tolkien.

Så er spørsmålet hvem som først lager en musikal over reisebeskrivelsen.

Ingen kommentarer :