tirsdag 18. mars 2008

Fanatiker

Og hvis noen lurer på om jeg er helt fanatisk, etter å ha lest om alle disse teologene og gudsbevisene, er svaret at ja, det er jeg.

Dermed er det bare å slenge seg med på Egmonts Hall of Fame-serie, der foreløpig seneste bind, det sjette med Don Rosa, ankom postkassen i dag.

Vi er nå kommet til rundt 1994 og fortellingene tar virkelig av. Ikke minst med Kong Krøsus skatt og Columbuskartene. For å si det rett ut: Hoi.

En enkel deduktiv argumentasjon (for ikke å si en induktiv) vil fort konkludere med at det ergo blir enda mindre blogging og kommentering enn jeg ellers hadde lagt opp til i denne påsken.

7 kommentarer :

Helge sa...

Jeg prøvde å abonnere på bloggen din uten særlig hell. Når jeg endelig fikk abonnert så var den nyeste posten som dukket opp i fra september 2007.

Ville bare nevne det.

Bjørn Are sa...

Noen tips til årsak?

Helge sa...

Mitt beste tips er å sjekke innstillinger og nettstedinnmatingr for mulige spor. Dette er også mitt eneste tips :-)

Bjørn Are sa...

Har prøvd noen ganger, men det ser m.a.o. ikke ut som om det funker. Sikkert en konspirasjon.

Ellers er Fireball bra, ja.

Callan sa...

Firebug?
Eller Daring Fireball?

Uansett, now it works.

Bjørn Are sa...

Nope, prøv denne

Antar det var litt av en overraskelse.

Unknown sa...

Leder du efter et konsolideringslån, usikrede lån, erhvervslån, realkreditlån, billån, studielån, personlige lån, risikovillig kapital osv! Jeg er en privat långiver, jeg yder lån til virksomheder og privatpersoner med en lav og rimelig rente på 2%. E-mail til: christywalton355@gmail.com