fredag 25. april 2008

Excommunicate

Ateister kan jo som kjent forårsake de verste forbrytelser. De trenger seg i det hele tatt inn overalt, fullt på høyde med idollåter.

Det seneste nå, er at en kirke i Sheffield har latt seg forføre til å arrangere et seminar om ateisten Russel T. Davis sine Doctor Who-serier, og alt som foregikk av slike forførende forlystelser i milenniumene før.

Selv om det advares sterkt mot å se etter, kan de som ønsker å få sine liv ødelagt av drømmer hinsides tidsaldrenes entropi, ane et glimt av den skrekkelige begivenheten her.

Det ryktes til og med at arrangøren er fan av den ateistisk inspirerte musikkgruppa ELP (hva denne avsindige forkortelsen betyr, finner du fort ut neste gang du slår opp i Necronomicon).

I det hele tatt, fhtagn og føy.

4 kommentarer :

Martin G sa...

Necronomicon er fryktelig vanskelig å få tak på, alltid utlånt når jeg ser etter den... Hva er det ELP liksom skal stå for?

Bjørn Are sa...

Det er alltid et godt alternativ til Necronomicon å utforske etikettene et stykke ned i høyre marg på bloggen. Hvis du har nerver til det, kan du trykke ELP og se hva som skjer.

Martin G sa...

Man trenger kanskje litt nerver for å tåle å oppdage at det ikke er så mange (andre) som går rundt og har hørt albumet "Emerson, Lake and Palmer". Men det jeg lurte på var om nevnte "bok" har et annet forslag til hva acronymet står for?

Bjørn Are sa...

Selvsagt, men den er utlånt for tiden, så jeg får ikke sjekket.

;-)