onsdag 15. oktober 2008

Skjer i Skien

Det kan vanskelig tenkes bedrer måter å riste av seg svovel, skalldyr og importvarehamstrende enn nyheten om konsert i Skien.
De ba selv om å få komme. Lørdag 18. oktober passet bra, selv om de måtte spille på lørdagskafeen. De flyr opp og ned fra Bergamo. De må ha hørt om oss via andre progfolk, ler Steffen Steffensen på Lundetangen pub.

Alex Carpani ble født i Sveits i 1970, av fransk mor og italiensk far. Han startet sitt musikalske virke som 6-åring og tok utdanning i Bologna. Med filmmusikk som spesiale. Han har vunnet flere priser for sine komposisjoner og repertoaret spenner fra progressiv rock til klassisk musikk.

Stilmessig blir han sammenliknet med folk som Emerson, Lake and Palmer, Genesis, Yes, Rick Wakeman og Mike Oldfield. Etter smakebitene på My Space-siden hans å bedømme ligger Keith Emerson nærmest. Alex Carpani møtte ELP og The Nice-legenden da han var sju år. Emersons sønn Aaron gikk nemlig i Alex klasse i familiens college i Bologna.

Det kan bli kamp om setene på Lundetangen pub lørdag.
Vi får håpe det, spesielt siden enkelte av oss dessverre nok må holde seg hjemme etter snart å ha vært borte samtlige kvelder i over en uke.

Saken blir ikke bedre av en rekke tidsfrister som - sist jeg sjekket - nærmer seg sekund for sekund. Verden er i det hele tatt noen ganger ganske så hensynsløs.

Ingen kommentarer :