søndag 22. mars 2009

Romvesener med skandinavisk aksent

Så kom katta ut av sekken. Romvesenene er avslørt. Og skandinaver har all grunn til å være stolte.
Mandag 20. november 1990 luftet en kvinne fra Norwich hunden sin da hun møtte en mann. Han lurte på om hun hadde tid til å høre på hva han hadde å si.

- Han spurte henne om hun var klar over kornsirkler på jorder i nærheten, og fortalte videre at han var på en annen planet som var ganske lik jorden. Det var folk fra hans planet som hadde laget kornsirklene og at de var vennlige, men redd for å kontakte menneskene direkte, står det i dokumentet som ble sendt videre til forsvarsdepartementet.

Kvinnen ville ikke oppgi sitt navn og skal ha vært svært opprømt. Hun beskrev mannen som middels høy, med lyst hår og en skandinavisk klingende aksent. Da mannen gikk videre fortalte kvinnen at hun hørte en høy summende lyd og et sfærisk objekt som steg opp mot himmelen og forsvant.

Saken ble regnet som alvorlig nok og kvinnen ble avhørt av forsvarsdepartementets etterforskningsorgan DI55.
Det er ikke vanskelig å forstå hvem det er hun egentlig snakker om. Alle som så OL-åpningen på Lillehammer fire år senere kan bekrefte at det ikke bare er kornsirkler de lager.

Vi gned oss jo i øynene vi også i 1994, men innser nå at mistanken var riktig.

For det var faktisk aliens tilstede, noe enhver kunne se ved høylys dag.

Vi snakker selvsagt ikke om Johan Olav Koss, men om vettene. Bare å komme på tanken om å la disse representere Norge og Skandinavia for hele verden, viser hvilken hypnotisk makt romvesnene har.

Det hele gjør også den norske gullfangsten lettere å forstå. Mot utenomjordisk energi var selv dopede utlendinger maktesløse. Selv om vi og vettene for syns skyld lot Italia vinne herrestafetten i langrenn.

Men nå er de altså avslørt. Selv om det er for sent å ta til vettet for noen og enhver.

12 kommentarer :

Liv-Marit sa...

Var det kanskje utesendinger fra isplaneten Hoth kvinnen møtte? Jeg minnes at det var særdeles kaldt på Lillehammer under OL.

Anonym sa...

Likte for øvrig godt avrundingen på Dagbladets artikkel:

"Se også lista over de mest kjente UFO-observasjonene i verden, den eldste av Christopher Columbus i 1492.

For øvrig anbefales Skepsis.no."

Anonym sa...

Nå må dere skjerpe dere her inne. Alle vet da at UFO'er ble utviklet av nazistene under annen verdenskrig, og at flyvende tallerkener kommer fra det 3. rikes hemmelige baser under sydpolisen. Ikke rart at man da får litt nordiske aliens!

Bjørn Are sa...

Hah! Hvordan forklarer du da Koss?

Anonym sa...

Hallo!? Koss er en provokatør lønnet av Mossad, som ledd i en desinformasjonskampanje. Hør bare på navnelikheten. Koss-Mossad. Dette er da elementært.

Bjørn Are sa...

Koss då?

Men er det kossher? Eller der?

Anonym sa...

Kosstelige ordspill til side, dette vil du forstå når du har nådd samme åndelige nivå som meg, og bare kan koble deg rett på Akossha-krøniken.

svein sa...

En mot-teori:
Hva mener vel en kvinne fra Norwich med skandinavisk aksent? Hvilket folk er det mennesker fra hele verden tenker på når de sier skandinavisk?
Svensker, selvfølgelig!

Anonym sa...

Det ville jo forklare at man tenker på et uforståelig språk som svensk...

http://www.youtube.com/watch?v=CAsYwW7pt7o

Bjørn Are sa...

Nå får dere ta til vette(ne), folk!

svein sa...

Va-va-vaffådådå?

Bjørn Are sa...

Nu blev det natten.