søndag 10. februar 2008

Tidlig blogger

Står verden til påske, er det fare for at badblog greier å følge opp en ukentlig oppsummering av en hundre år gammel blogg.

4 kommentarer :

Anonym sa...

Hvordan du har tid til all denne bloggingen skjønner jeg ikke! GKC hadde ihvertfall sekretærer å diktere til. Rent bortsett fra det så er GKC tidløs, og lesning av ILN-artiklene er en fryd. Jeg har nettopp fått kopi av artiklene som ennå ikke er gjenutgitt - de etter 1931.

Bjørn Are sa...

Jeg skriver ikke mye, bare fort og lenge.

Ellers har jeg vel stort sett skrevet like mye alle år, bare ikke så synlig, ettersom det har vært spredt på ymse andre nettsteder, blogger, artikler og diskusjonsfora under eget navn og aliaser. I det siste har jeg kanalisert mer inn på langt færre steder.

Når kommer forøvrig de etter 1931 til oss vanlige dødlige?

Anonym sa...

Ignatius har fått opp farten igjen etter noen år med slapp innsats. Collected Poetry del 2 skal til setteriet i neste uke (så jeg må scanne clerihewillustrasjoner fra GK's Weekly nuh, gjorde det igår, men det var ikke bra nok pga dyptrykk-gjennomslag), Daily News er avgjort skal ut i sin helhet og vil bli redigert av en engelsk Chestertonianin, og jeg har allerede sendt over indeks og de første artiklene (har så å si alt på elektronisk form allerede), og nå har akkurat arbeidet på GK's Weekly startet og jeg sendte indeks i forrige uke til en US professor som skal redigere og stå i (her er så mye usignert). Og det er meningen at de siste ILN skal komme, men der har jeg ikke noe konkret dato for igangsetting. Dale og jeg har planlagt andre bind også - det er morsomt. Du burde ta turen til Chesterton-konferansen i juni.

Bjørn Are sa...

Godt å høre.

Skulle gjerne tatt turen i juni, men midt oppe i et hektisk år for lommeboka, konfirmasjon, rundt år (mulig vi toner det ned), og ny bil planlegges. Dermed litt usikkert om vi i det hele tatt får til noen utenlandsferie for noen av oss.