torsdag 5. januar 2012

Heftig uke

Siden jeg nå skrev litt om hva som det skulle skrives om i år, var det vel enkelte som i sin naivitet tenkte at det dermed kom til å bli skrevet noe denne uka.

Når så ikke helt er tilfelle, skyldes det ikke skuffelse over at Northug ikke vinner Tour de Ski i år heller, men at det skjer annet bak kulissene på det som måtte være av fritid.

Dette innebærer blant annet 3 timers undervisning på lørdag om konspirasjonsteorier på Sagavoll Folkehøgskole (eller muligens på Sagavoll Folkehøgskole om konspirasjonsteorier) og diverse planlegging av og skrivning om annet, inkludert en serie kveldsforedrag i Spydeberg i januar og februar.

Og så leses det et og annet eller to, samt kikkes på en TV-serie eller tre.

Og diskuteres, som det vil fremgå av neste bloggpost om 15 minutter.

2 kommentarer :

Henrik sa...

Hei,
finnes det noen (sentral) oversikt noe sted over fremtidige foredrag osv du skal gjøre? Slik at man evt kan prøve å få det med seg.

Bjørn Are sa...

Godt spurt. Jeg har prøvd å legge noe info ut et sted på høyresiden under "I full offentlighet", men der tar jeg ikke med foredrag eller undervisningstimer på skoler, høyskoler, osv.

Skal prøve å lage en liste over ting når det nærmer seg, som i vår strekker seg fra Studentersamfunnet i Bergen (paneldebatt om konspirasjonsteorier, 20. mars) til Spydeberg misjonsforening.

Sistnevte sted har jeg en foredragsserie om tro og tanke og slik på torsdagskveldene 19. jan, 16. feb, 15. mars og 12. april.