onsdag 24. august 2011

Treff og blikkfang

Av og til hender det at jeg tar på meg vanlige klær og sjekker trafikken på bloggen.

Stort sett er den som ventet, de seneste dagers innlegg ligger øverst med noen titalls treff og så er det en og annen slenger på et tema eller to som har fenget interessen hos de som er innom, oftest blant de mest populære i høyremargen.

Men i forrige uke fortonet dette seg litt annerledes. En bloggpost fra 2008 om Guds eksistens og boken Svar skyldig fikk plutselig 17 treff på få timer. 

Det viste seg at det hele hadde en naturlig forklaring. Jeg ble gjort oppmerksom på at den gode Even Gran nylig anbefalte nettopp denne bloggposten som lærerik, under en utveksling med Islam Net på facebook (se tiende kommentar) om diskusjonen mellom Lars Gule og den islamske trosforsvareren Hamza.

Dermed kom nok også forklaringen på at en mildt sagt helt annen bloggpost fra 2008 hadde fått 22 treff på få timer.

Selv om temaet var intet ringere enn Emerson, Lake & Palmer og dermed fortjener atskillig interesse (og mere til), kom nok dette noe overraskende på selv en hjernesalat som meg.

Men det er vel bare å bite i seg skuffelsen og vedgå at når Jerusalem er i overskriften, til og med ved et kjekt Jerusalem bannlyst igjen, drar det nok i større grad blikket til seg i enkelte kretser enn ELP.

Sukk.

1 kommentar :

Peter sa...

En klassiker til glede for nye og gamle lesere.