lørdag 20. mars 2010

Fra kalenderen

Mandag 08. mars: Fulldagsjobb med produktlansering av TV over fiber. Levering av artikkel om sosiale media (med Facebook først ut) til Det gode liv. Fullkveldsforberedelser av foredrag - og frakt av skuespiller.

Torsdag 09. mars: Mer produktlansering. Lynlunsj. Forbererede tre foredrag og én lanseringsfest. Frakt av fe.

Onsdag 10. mars: Produktlansering en masse. Øvelse og forberedelse av showinnslag lanseringsfest. Hvorfor kan ikke feen bruke de vingene?

Torsdag 11. mars: Møter. Lynlunsj. To timers forelesning for engelsklærere om kristne engelske forfattere (GKC, CSL, JRRT). Taxi til lanseringsshowet. Rakk det med tre minutters margin. Nyhetsoppleser og voiceover i  lanseringsshowet. Rask omkledning til cowboy-kostyme. Pusher for innspilling av filmtrailere med 100 deltakere fordelt på ti grupper i Norsk films lokaler på Jar. Toastmaster. I juryen for kåring av beste filmtrailer. Utdeling av priser. Forstod stadig mer hvorfor cowboyer foretrakk å ri. Mye vitsing med Gudfaren-gjengen om fordelen med Chicago-støvler. Stadig mer utydelig vitsing. Feiget hjem før nachspiel.

Fredag 12. mars: Utarbeidelse av business case. Kollaps. Gullrekka.

Lørdag 13. mars: Vellykket kollaps foran skjermen med 30 og 50 km i Kollen. Forberede foredrag. Smallville.

Søndag 14. mars: Fotografoppdrag i kirken for skuespiller. Forberede foredrag. Henting av fe. Smallville.

Mandag 15. mars: Opprydding etter lansering. Mer BC. Korrektur på artikkel. To timers forelesning om Når kreativiteten løper løpsk - ubibelske Jesus-bilder, kveldskurs, Høgskolen i Staffeldtsgate. Frakt av fe fra øvelse.

Tirsdag 16. mars: Utarbeidelse av brosjyre. Lynlunsj. Mer BC. Siste korrektur på bok. Forberede foredrag. Frakt av fe. Avreagering med twitter-tøys om helbredelsespredikant.

Onsdag 17. mars: I møter hele dagen, avsluttet med et 4 timers (pluss et kvarter forsinket). Lynmiddag i byen. Halvannen times køståing for KG-teateret. Fantastisk forestilling. Frakt av folk og fe. Kollaps.

Torsdag 18. mars: Personalsamtale. Planlegging av ny lanseringsrunde. Oversending av fotografi og egenomtale til bok. Forberede forelesning. Henting av utladet fe i byen etter forestilling. Flere som er utladet. Smallville.

Fredag 19. mars: Brosjyrer og BC. Fekjøring. To timers forelesning om virkelighetsforståelser. Handle for neste uke. Forberede foredrag. Kjøre folk og fe. Smallville.

Planer.

Lørdag 20. mars: Frakt av fe. Kjøre til Elverum. 40-årsfest.

Søndag 21. mars: Kjøre fra Elverum. Henting av eksfe. Forberede foredrag. Kjøre til Tønsberg. Foredrag om Sansen for det overnaturlige. Garantert ikke Smallville etterpå.

Mandag 22. mars: Jobb. Kjøre til Gardermoen. Fly til London. Middag på byen.

Tirsdag 23. mars: IPTV-konferanse i London. Møter med leverandører i alle pauser. Felles middag på byen.

Onsdag 24. mars: IPTV-konferanse i London. Møter med leverandører i alle pauser. Skulke en time for å rekke Forbidden Planet og/eller HMV? Felles middag på byen.

Torsdag 25. mars: IPTV-konferanse i London. Fly hjem på kvelden. Kjøre hjem fra Gardermoen. Siste sjekk av forelesninger.

Fredag 26. mars: Hjemmekontor før lunsj. Innleder påskeferie med fire timers forelesning om Den historiske Jesus og Det ondes problem.

Lørdag 27. mars: Kollaps

Søndag 28. mars: Kollaps. Planlegge påskerydning av huset og garasjen. Joggetur.

10 kommentarer :

Asbjørn Dyrendal sa...

Hvilket skulle forklare den noe forsiktige bloggingen for tiden (og vel så det).

For min del har jeg brukt halve dagen på å spille MoW2 med den yngre generasjon. Bare sånn i tilfelle du skulle føle deg travel, så bør jo sånt gnis inn...

Kjøde sa...

Spontaniteten, hvor er det blitt av den i timeplanen din? Lykke til med hardkjøret!

Bjørn Are sa...

Det ligger en og annen forklaring i dette, ja.

Spontan? Jeg har satt av ti minutter neste fredag.

Lars sa...

Har du tid til å rydda i garasjen??? Heldige mann, med god tid. Eg misunner deg ;-)

Anne Solfrid Brennhovd sa...

Jeg som lurte på om ikke det var på tide med en ny artikkel i fire (eller la oss si fem, alltid morsomt å ta et dypdykk) deler til Kulturvinduet. Jeg ser kompetansen på Smallville øker, levering onsdag/torsdag en gang?

Svein sa...

Jeg får ikke rydda i garasjen får jeg får kløyvd all veden. Påskeferien blir nok delt mellom gåing, kløyving, verandaen og mat/drikke.

Bjørn Are sa...

Anne Solfrid:

Kan vi ikke si i 10 deler, så vi får satt fokuset på ting? Til tirsdag?

Kjersti sa...

Hvor søren er du henter energien din hen???? Tror forresten du glemte noe 27. mars.....

Bjørn Are sa...

Kjersti, du tror da vel ikke jeg rekker å skrive ned alt jeg driver med?!

Så mye energi har jeg ikke.

Lady Mju sa...

Ante ikke at utdrag fra kalenderen kan være så underholdnende. De setter mine forholdsvis travle uker i perspektiv og jeg føler meg straks bedre. Takk!