torsdag 18. mars 2010

De er unge, de kan fly

Det var bare å hoppe i stolen, gni seg i øynene og i det hele tatt gi seg helt over av forestillingen Peter Pan som ble behørig bivånet på KG-teateret i skolens gymsal i går.

Nå var det lite som minnet om den type lokale. Med en gedigen scene og en dynamitt av et drama, skulle man tro dette foregikk i langt mer marmorbelagte omgivelser.

Og selv om enkelte mindre utgaver av familien hadde en bærende rolle (nærmere bestemt som en av flere feer som på kløktig vis løftet rundt på de som svevde over gater og pirater), imponerte mest hovedrolleinnehaverne, samt det kraftige og intense samspillet mellom alle aktørene, for ikke å si den ville spillegalskapen.

Ikke uventet drysset Oslo Puls seks doser stjernestøv over det de kalte en energipille i teaterform.
Eller kall det gjerne en eksplosjon. En eksplosjon av spilleglede og energi som slenger skuespillerne vegg imellom på scenen, og overdrysser publikum med sølvstjerner. KG-teaterets oppsetning av Peter Pan er så gjennomarbeidet og velregissert, at Aldriland bør være ditt neste ferieland.
Det er sikkert for sent å kjøpe billetter, men verdt et forsøk - f.eks. via teaterets hjemmeside eller nærmeste svartebørs.

Ingen kommentarer :