mandag 22. april 2013

Ikke så smart

Da var vi i gang igjen med ... meldingen fra VG klokken 16:53.

Mer bestemt er det linket til dette innlegget på Dekodet om Nye nye ateister  fra forsiden av nettutgaven midt i det gode selskap av ostekaker, halvfeite unger og himmelsk pavlova.

Under den muligens ikke helt nøytrale ingressen "De fleste ateistene er bare naive, ikke så smarte".Så langt runder det straks og behørig nok 666 treff.

Noe sier meg at det kan bli til tiltykning til storm i enkelte kommentarfelt utover kvelden. Selv om kanskje ikke fullt på høyde med forrige gang meldingen kom.
.
Men mulig jeg bare er naiv og ikke så smart.

4 kommentarer :

SK sa...

Haha, du får ha lykke til. Ble litt for oppgitt til å komme med en kommentar på innlegget, regner med du kommer til å skrive noe like interessant i fremtiden og at jeg da får en ny sjanse.

Bjørn Are sa...

Håper det, vi snakkes.

Lars sa...

Akk ja. Tenk kor mykje samfunnet kunne ha spart dersom anten bibelfundamentalistane eller (hard-)scientistane hadde rett. Då kunne me lagt ned samtlege filosofiske institutt og kanskje resten av humaniora i same slengen.

Bjørn Are sa...

Jepp, store gevinster. Bør bli valgkampsak.

Uansett en ... interessant debatt. Morsomt å se hvordan den hele veien bekrefter ønsket i innlegget.

Får se hvor lenge det er vits i å forsette en debatt om alle slags store og små temaer med folk som i litt for stor grad trenger voksenopplæring.