Den tvilsomme tilbyr hjelp til alle som vil melde seg ut av Ap eller Sv (antagelig mener han det ikke er håp for medlemmer av Sp).
Skulle noen ha lyst til å melde seg ut, som ikke er medlem, er det bare å melde seg inn først. Og så ut timen etter.
En annen av de beste fra de seneste dagene er fra Katolikken som også paradoksalt, men betimelig nok, ser dette i lys av det postmoderne. Det er likevel mulig for alminnelig dødelige å ane hva han mener.
Oddbjørn Evenshaugs utmerkede blogg støtter kritikken av lovforslaget, men stusser over
"språkbruken til en del av debattantene, særlig de som i sin tid ikke løftet en finger for å forsvare Vebjørn Selbekk, etter at han ble truet på livet for å ha publisert faksimiler av de såkalte Muhammed-tegningene. Blant de pinlig tause den gang var Institusjonen Fritt Ord, som har som sitt fremste formål å verne om og styrke ytringsfriheten og dens vilkår i Norge. Institusjonens formann, Francis Sejersted, var leder av Ytringsfrihetskommisjonen. Han er en mann som bruker å la høre fra seg når ytringsfriheten debatteres. Slik også denne gang, men altså ikke når det gjaldt den kristelige avisen Magazinets rett til å ytre seg. "Det er i det hele tatt både uheldig for kampen mot forslaget at noen opptrer så selektivt, og at såpass mange synes å benytte anledningen til å fornærme "de religiøse" (altså denne gruppen som ikke bare er slemme og dumme, men også stygge og lukter vondt) enda mer enn før.
Dette kan vanskelig gi annet enn vann på mølla for bondehæren.
Skriv for all del uansett under på oppropet Nei til straff for religionskritikk.
1 kommentar :
Det eg tykkjer er mest slåande med det heile er kor mange som reknar seg som religiøse som er i mot å vekke til live ein ny blasfemiparagraf. Eg tykkjer det seier ein del om kor sterkt rasjonaliteten og forstanden står i slike miljø. Me like.
Eg var sjølv i mot Magazinet si handtering av karikaturspetakkelet, men det er likevel milevis unna å ønskje å forby dei å gjere det.
Legg inn en kommentar