onsdag 1. juni 2011

Mer enn århundrets trettende beste Yes-album?

Et godt tegn at de synes å ha laget det for fansen - Drama II?

4 kommentarer :

Geir sa...

Tja ja. Vet ikke hva du syntes om Drama I, men den var ikke akkurat like original som Yes på 70-tallet. Dette lille utsnittet gjorde meg ikke akkurat overbevist heller.

Bjørn Are sa...

Som du merker er jeg vel ikke akkurat i taket av begeistring. Men Drama er det eneste av 80-tallsabumene deres jeg hører på, en gang i året eller noe slik.

Det bør vel også antyde noe om min holdning her at jeg ikke har kjøpt billett (ennå) til årets Yes-konsert, er redd for en ny nedtur etter forrige besøk. Mens konsertene i 1977, 1988 (ABWH) og 2001 var fabelaktige og den i 2004 morsom, var altså forrige gang (2009?) som å se et greit tribute-band.

Og jeg forventer altså noe mer av gjengen og vil først høre albumet.

Geir sa...

Det er 10 år siden jeg hørte Drama, da jeg skrev en lengre Yes-artikkel i Monster Magazine. Den er ikke så verst, men ikke noe minneverdig. Konserten i 2001 var veldig god, men det skyldtes kanskje at de mest spilte 70-tallslåter. Magnification fra samme år får terningkast 5, og siden har ett og annet vært brukbart, men jeg tror famle-seg-frem-måten å lage musikk på er oppbrukt for Yes sin del.

Lars sa...

Yes?
No.