søndag 30. juni 2013

Theofilosofisk

Sammen med Humanist dalte altså også seneste nummer av Theofilos ned fra oven og traff postkassen med en treffsikkerhet som utrente øyne kan finne forbausende. I årene fremover vil det garantert danne seg mange teorier om hvordan det kom seg gjennom lokket.
(Les videre her)

Noen vil nok også forbauses over at temaene spenner såpass vidt som fra det ondes problem (og få er bedre til å si noe meningsfullt om det enn Eleanore Stump som også er intervjuet i nummeret), via folkekirkens rolle i det postkristne samfunnet, til Les Miserables, menneskerettigheter og sosiale medier.

Ført i pennen av opptil flere relativt brukbare skribenter og fagfolk.

Det blir ikke dårligere av bokanmeldelser om alt fra den historiske Jesus til hvordan tankens plass i kristne skoler kan styrkes.

Selv om få vil la seg overraske over at C.S. Lewis er med på lasset, siden han passer inn i alle sammenhenger. Nærmere bestemt min anmeldelsesartikkel om tre av årets bøker, og som vi brakte noen korte versjoner fra her og her.

Nå kan det være at Theofilos redaksjon vil la seg forbause, for ikke å si sjokkere, over at du bestiller abonnement. Men la ikke bekymringen for deres svake hjerter hindre deg i å styrke ditt eget hode.

Oppskriften på dette deles selvsagt kun med de innvidde, men siden det er deg får du den på selveste her.

Ingen kommentarer :