fredag 6. november 2009

Fin fersk festival

Så er dagen opprunden og Oslo Science Fiction-festival står for døren på Blindern.

Programmet er her.

Har du vært sløv nok til ikke å forhåndspåmelde deg, er det bare å møte opp og betale ved inngangen. Du blir ikke sett stygt på.

7 kommentarer :

Anonymus Incognito sa...

Hei. Tenkte bare å tipse om en liten sak jeg kom over på Verdidebatt, eller mer presist at du (og dine synspunkter om Dan Brown med mer) står under angrep ( å fy)i en kraftig tirade som trekker inn alt fra kirkens voldshistorie til en konspirasjon mellom deg og Arnfinn Pettersen...

Vi siterer fra godsakene:

"Nylig har jeg sett NRK's første program i serien: Berulfsens konspirasjoner. At en statskanal ikke evner å presentere andre «ekspertkommentarer» til fiksjonsforfatteren Dan Browns teorier enn den kristen-ortodokse apologet og legmann, Bjørn Are Davidsen (kjent som Telenor-ingeniør og nidkjær trosforsvarer og blogger), er virkelig nedslående

Davidsens mangeårige (kristne) korstog mot Dan Brown og andre (for kirken) opplagt meget ubehagelige kritikere, er nok godt kjent for mange av Vårt Lands lesere.

Noen av oss vet at det er en meget nær forbindelse mellom Bjørn Are Davidsen, (...) OG Arnfinn Pettersen (redaktør i HEF's tidsskrift: Humanist). Arnfinn Pettersen og Bjørn Are Davidsen har endog gått sammen om en egen blogg

I dette første programmet ble vi presentert for den rabiate kristen-ortodokse Bjørn Are Davidsen OG for en av medarbeiderne i «Kjettersk kjeller», Asbjørn Dyrendal. Denne siste deltaker – Asbjørn Dyrendal - ble ikke engang presentert for det norske folk. Men i følge Wikipedia er Dyrendal amanuensis og religionshistoriker ved NTNU. Ja, nettopp ved dettte universitet som vi av Vårt Lands sjefsredaktør er blitt opplyst skal vurdere en «akademisk boikott av Israel», på bakgrunn av en henvendelse fra hele 34 norske professorer og amanuenser. Du verden hvor mange tvilsomme forbindelser vi her møter!"

Jeg gjentar. "Du verden så mange tvilsomme forbindelser!"

Det er jeg i det minste enig i.

Og etter å ha ledd ferdig tenkte jeg altså å spre budskapet og gleden hit... For å lese hele herligheten, og eventuelt henge seg på diskusjonen, kan man gå inn her:

http://www.verdidebatt.no/debatt/cat12/subcat14/thread22739/?next=26 (diskusjonen heter "Helvetesløs tro uten mening")

Jeg signerer Anonymus Incognito (av frykt for represalier fra samme debattant)

Bjørn Are sa...

Takk for tips, ærede Anonymus!

Interessant at noen virkelig klarer å sette navn på tingene, for ikke å si se koblinger og sammenhenger på en slik... forbløffende treffsikker måte, enten vi snakker om meg eller annet.

svein sa...

Hennes ... eh ... slutninger er forøvrig velkjente fra tidligere debattblogger. Hun har beæret meg en gang med å tro at jeg kanskje var BAD ;)
Ikke la deg lokke utpå.

svein sa...

Konspirasjonen hun ... eh påviser, er forøvrig skummel nok!!

Bjørn Are sa...

Sikkert et godt råd, Svein.

Når hun skriver såpass avslørende som her tror jeg ikke det er noen grunn til det heller, selv om vi hadde levd i en alternativ virkelighet der jeg hadde hatt tid til å prioritere det.

Arnfinn Pettersen sa...

Ullestad har tydeligvis gjennomskuet oss, folkens. Det er bare én ting å gjøre: Knekke sammen i skogglatter. Burde noen fortelle henne at flere av oss kjenner Stian også?

Neivi sa...

Uff da.

Det er vel alt jeg kan greie å kommentere uten å bryte ut i oppgitt latter.