onsdag 22. oktober 2008

Dommedag kommer

Det blir fort mer enn knoklene som klinger når Dommedag er nær.

Og siden 14. oktober pussig nok ikke slo til, er det bare å vente på 21. desember 2012. Eller en annen dato, enten man nå holder seg til mayaenes kalender eller fotballandslagets terminlister.

Eller som de sier der nede i selveste dypet:
Vi Kjellermennesker tror selvfølgelig på det som står på Internett, så spørsmålet er altså er ikke når Apokalypsen kommer, men hva som kommer til å skje. Smeller en komet inn i jorda? Tar Illuminati endelig over? Kommer Antikrist? Eller skjer det nifseste av alt, nemlig at vi alle blir innmari positive, kler oss i batikk og gumler helsekost?

Det er med andre ord dommedag som er tema og utgangspunktet er en viss dommedagsantologi som jeg muligens har hatt en finger eller tre borti ...

Egil Asprem kommer fra Amsterdam, der han til daglig er stipendiat, for fortelle oss hvordan verden skal gå under. Muligens. Eller som det står i presseskrivet:

Med Asprem blir det duket for psykedeliske eventyr i Amazonas, profeter som prøver å få Vatikanet frelst på New Age, og selvfølgelig David Ickes romkrokodiller.
Det er bare å iføre seg vadestøvler og pilotbriller. For ikke å si kalender.

Lurer noen fortsatt på når og hvor dette med Dommedag skjer, snakker vi om torsdag 23.10. klokken 19.00 i Maridalsveien 3, M3 Mat & Bar - Oslo. Altså nærmere enn du tror.