søndag 10. august 2008

Layout og takk

Som Chesterton sier, er hemmeligheten bak et godt tidsskrift å gjøre leserne så sinte at de skriver halve bladet for deg. Knepet kan uten videre overføres til blogger.

Dermed en varm takk til Ragnar Mogård Bergem som har bidratt med denne layouten etter mine amatøraktige forsøk på å følge etablerte maler før helgen.

Så får vi se hvor sinte andre kan bli.

10 kommentarer :

Anonym sa...

Vel, for oss som har browsere som resizes automatisk etter plassen som kreves står det altså "the conventions – dekodet – keep the comma". Hvilket jo forsåvidt ikke er noe dumt råd, men kanskje ikke hva som var den opprinnelige tanken.

Anonym sa...

Hvorfor vil man ha browsere som resizes etter plassen som kreves? Det er vel ikke særlig morro?

Bjørn Are sa...

Høres vel da ut som browseren da nettopp ikke resizes automatisk etter plassen som kreves...

Anonym sa...

Selvsagt er det moro, siden den da stjeler minst mulig "screen real estate" for andre vinduer. Det er vel ingen som lenger bare har ett vindu oppe til enhver tid, vel?

Forøvrig er det selve innholdet i body-tagen som bestemmer hvor bred siden skal være. Bakgrunnsbilder regnes av naturlige grunner ikke som innhold (i motsatt fall ville man fått scrollbars overalt hvor man brukte store bakgrunnsbilder).

Men bevares, Do What Thou Wilt. Etter tolv år i bransjen blir man lett lei av å preke for døve ører.

Ingar T. Hauge sa...

Et design jeg synes du kan slå deg til ro med, det er både interessant og passende. Et vellaget eksempel på hva man faktisk kan gjøre med Blogger om man bare har visdommen (les: html-kodene).

Anonym sa...

Kunne de hjelpt meg også? Eg er litt lei standardiserte Wordpress-tema. (Dersom det er eit problem i Wordpress, dvs. at eg må betale Wordpress for å endre ting i kodar, så vurderer eg å gå tilbake til Blogger.)

Anonym sa...

Stikkord for ein design er:

- katolisitet
- eukaristi
- ortodoksi
- høgkyrkjeleg

(Kor mykje vil det evt. ha i betalting?)

Anonym sa...

Oi, nå kom jeg plutselig på hvorfor jeg opprettet et foretak..

Vel, ja,jo. Dette var vel egentlig et engangstilfelle (evt. togangs).

At jeg brukte en lørdag til å lage design for Davidsen var vel en støtte til noen jeg virkelig vil støtte.
Er forsåvidt vanskelig med de der gratisgreiene, hvor går grensen?

Skulle gjerne brukt enda en lørdag, men så var det det der forholdet mellom hvor mye tid man skal jobbe gratis, og når man skal ta betalt.

Selv om jeg er en god del hundre prosent mindre kritisk til katolikken en andre blogger, må jeg jo også spørre meg om dette er "beyond the protestant work ethic" for lutheranere som meg...

Huff, ble rotete og vanskelig dette.

Hva tror du?

Anonym sa...

No er vel eg luthersk. Kanskje ikkje slik som lutherdomen vart i den såkalla 'ortodoksien.' Men slik den var frå byrjinga av. For å få ein peikepinn så vil eg samanlikne meg med det gamle (ikkje det nye) SKG og KF.

http://www.skg.no
http://www.kirkeligfornyelse.no

Og eg er villig til å betale. Men må fyrst finne ut kor mykje eg må betale for å oppdatere Wordpressbloggen min. (Eg kunne sjølvsagt ha bytta til blogspot igjen, men der kan ein ikkje importere innlegg frå andre bloggsamfunn.)

Anonym sa...

Og da ble det plutselig klart at jeg blandet mellom din blogg og visse andre blogger. Kan ha noe med navnet å gjøre...

For øvrig håper jeg fortsatt at du forstår min fortvilelse. Ønsker slett ikke å være grådig og uprinsippiell, men siden jeg bruker et uvisst antall timer i minuttet på webdesign, så kan man gjøre enkelte unntak, og være grådig ovenfor de øvrige.

Prisen skal forsåvidt ikke bli særlig høy.

Når vi allerede er i pengeland, så vil jeg gjerne anbefale deg å holde pungen åpen, slik at domeneshop.no eller andre kan få en del av den. Å ha en egen server er uten tvil det mest eksklusive for en blogger med litt respekt for seg selv. Når det gjelder ungkristen.com bruker vi en server fra hostgator.com hvor vi betaler noen lapper året for å få mer server enn vi har bruk for.