tirsdag 1. juli 2014

TV Norge fra konseptene

Høsten 2014 skal TVNorge sende en serie de omtaler som Pinseeksperimentet. Seks frivillige har meldt seg inn i Filadeflifakirken i Oslo uten at de først tror. Det er med en rådgiver fra Human-Etisk Forbund tvers over gaten for å hjelpe på veien, om de skulle møte problemer.

I en uttalelse forteller programsjefen at
Erfaringen fra Danmark er at alle faller fra, men dette er helt seriøst og uten problemer. Det viser bare at vi tar tro på alvor. Rådgiveren fra HEF har fått tillatelse fra generalsekretæren som sier at dette gjør han på sin fritid, så det er helt greit.
Deltakerne er nøye vurdert, analysert og valgt av et fagpanel bestående av en misjonær, to psykologer og en pastor.

TV Norge kan også fortelle at til våren kommer Flyeksperimentet der seks frivillige har fått flysertifikat uten opplæring.

Det er med en rådgiver fra Norsk pilotforening som hjelper til om de ikke klarer å lette eller lande de første gangene. Dessuten har de jo autopilot, om de finner knappen.
Erfaringen fra Danmark er at alle omkommer, men dette er helt seriøst og uten problemer. Det viser bare at vi tar flygning på alvor. Piloteksperten har fått tillatelse fra sitt forbund som sier at dette gjør han på fritiden, så det er helt greit.
Deltakerne er nøye vurdert, analysert og valgt av et fagpanel bestående av en flyvertinne, to psykologer og en begravelsesagent.

5 kommentarer :

Peter sa...

Alltids noen som raser mot slik nytenkning. Men selv om dette kan oppfattes som kontroversiell, er det viktig å huske på at det er helt frivillig å delta i programmet.

Bjørn Are sa...

Helt frivillig. Og så får du bilde i avisen!

Peter sa...

Å ja, det kan jo tenkes det er et marked for at folk betaler for sånt.

Peter sa...

Ehh, vent, det er vel kanskje det som skjer allerede i dag.

Anonym sa...

Spesielt konsept, men er rådgiveren pilotprogrammet virkelig frå norsk pilotforening? Eg trudde det var ein kar frå NAF?