fredag 18. november 2011

En by å drepe for?

Ett av spillene jeg skulle spilt om jeg spilte spill.

Selv om det ikke akkurat gjør Pinkers teser mindre troverdige.

Når kommer forresten turistversjonen?

4 kommentarer :

Ingar T. Hauge sa...

Selv synes jeg at Assassin's Creed-spillene langt ifra utnytter det historiske elementet som preger serien godt nok. Ja, de to siste spillene har funnet sted i Italia, og gjort Borgia-familien til de store, stygge ulvene de sikkert fortjener å være. Men de burde ekspandert det historiske terrenget litt mer uti det uforutsigbare, og i tillegg begynner de konspiratoriske elementene i serien å bli platte.

Men så har ikke den gjengse Assassin's Creed-spiller lest like mye kirkehistorie og konspirasjonsteoretiske bøker som meg. Dessverre.

Asbjørn Dyrendal sa...

Det er som vanlig en estetisk nytelse. Og du trenger ingen egen "turistversjon". Hvert eneste spill er sin egen turistversjon samtidig. Du ikke avlive alt og alle, i det minste ikke hele tiden.

Men det at du skal snike litt og vri kniven rundt er ikke det aller verste heller.

Til Ingars betraktninger: Enig i at historiefortellingen ikke har utviklet seg fullt så mye som man kunne håpe på, men det overgår likevel svært mye annet i spillverdenen, og vekslingen over i samtidig konspirasjonslore gjør at det (nesten) er jobb for mitt vedkommende.

Bjørn Are sa...

Hm, kanskje jeg skulle kjøpe konsoll og spill.

I hvert fall foreløpig billigere enn tidsmaskin.

Ingar T. Hauge sa...

Konsoll er ikke nødvendig, dersom du har en dugelig PC å ty til.